5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Dankzij de lening bij voor de groei kunnen wij verder!
  Dankzij de lening bij Voor de Groei kunnen wij een enorme stap vooruit maken. Het contact is prettige verlopen en de voorwaarden zijn eerlijk en transparant. Wij zijn blij met de keuze.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Voor De Groei

Voor De Groei is een financieringsplatform die zich richt op de Nederlandse Midden- en Kleinbedrijven. Op dit platform is het mogelijk om een financiering te regelen om daarmee groei van een bedrijf te kunnen realiseren, maar het is ook mogelijk om business partner te worden van Voor De Groei en Investeerders kunnen terecht voor het investeren van een bedrag in de portefeuille van Voor De Groei. Geïnteresseerden in het financieringsplatform kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kunnen contact opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail adres info@voordegroei.nl en via telefoonnummer 020-5040475.  Voordegroei is erkend MKB Financier en sinds 2020 aangesloten bij Stichting MKB Financiering. Bekijk voor meer informatie over de mogelijkheden de website van het platform.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Voor De Groei. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een financieel dienstverlener voor een lening of hypotheek? Lees dan hieronder de ervaringen van klanten die jou al voor gingen bij Voor De Groei. Kom erachter hoe betrouwbaar en klantvriendelijk Voor De Groei is en maakt een keuze met behulp van deze extra informatie. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Heb je ervaring met Voor De Groei, help anderen dan bij het maken van een overwogen keuze. Beveel je Voor De Groei aan, of raad je deze juist af? Geef een oprecht en eerlijke review zodat er een zo compleet mogelijk beeld kan worden geschetst.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Voor De Groei

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Voor De Groei.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.