Ideal Storing

Inhoudsopgave

ideal storing

Ergernis: Storing bij iDeal of bank!

Wil je net een paar schoenen met iDeal afrekenen of een bedrag van je spaarrekening naar je betaalrekening overmaken, zie je een foutmelding of gebeurt er helemaal niks. De meeste consumenten weten inmiddels wel hoe laat het is: STORING!

Erg vervelend als Ideal, ING, ABN AMRO of Rabobank een storing heeft waardoor jij niet bij je geld kunt of het niet kunt gebruiken zoals je wilt. Maar wat gebeurt er nou eigenlijk op zo’n moment en waarom is het zo vaak raak?

In de begindagen van iDeal was dit systeem nog volop in ontwikkeling. iDeal is een samenwerking tussen de grote banken om online betalen mogelijk te maken. Dit zijn wij nu allemaal ontzettend gewend maar was vooraanstaande technologie binnen online winkelen. In de begindagen was iDeal daardoor nog wel eens wankel waardoor regelmatig storingen ontstonden, gelukkig zijn echte iDeal storingen tegenwoordig zeldzaam.

De online omgeving van banken is ook constant in beweging en in ontwikkeling. Om deze ontwikkeling te combineren met een solide en bovenal veilige bankomgeving is bijzonder ingewikkeld. De term “storing” wordt dan ook veel gebruik als verzamelnaam voor vele verschillende soorten problemen, denk aan veiligheid, DDos aanvallen, gepland of ongepland onderhoud of problemen met de website of servers.

Zo’n storing is erg vervelend en banken werken met man en macht om deze op te lossen wanneer ze ontstaan. Wij adviseren je bij het vermoeden te kijken een platform zoals Allestoringen.nl te raadplegen. Zo weet je meteen of jij de enige bent met het probleem of dat er meer mensen melding van maken. Wanneer het een echte storing betreft zit er niets anders op het af te wachten. Wij raden aan om niet te snel weer aan de slag te gaan, pas als je zeker weet dat alles weer naar behoren werkt is het verstandig je betaling of overboeking uit te gaan voeren om verdere problemen te voorkomen.

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.