Thuiswerken met je huisdieren, kan dat?

Inhoudsopgave

thuiswerken

Thuiswerken met je huisdieren, kan dat?

We zijn inmiddels al bijna twee jaar aan het wennen aan het “nieuwe normaal”. Een onderdeel hiervan is het onvermijdelijke thuiswerken, dat in meer of mindere mate een vast onderdeel gaat uitmaken van het hedendaagse leven. Dit bevalt sommige mensen bijzonder goed, anderen hebben hier ontzettend veel moeite mee. Het vinden van de juiste balans tussen thuis zijn en toch een professionele houding te blijven aanhouden is voor veel mensen een probleem.

Één van de grote problemen bij het vinden van de juiste balans en rust zijn de aanwezigheid van de huisdieren thuis. Deze vinden het natuurlijk ontzettend gezellig dat het baasje lekker thuis is de hele dag. Maar ze eisen ook altijd in meer of mindere mate aandacht op die jij waarschijnlijk moet of wilt besteden aan je werk. Er zijn wel manieren om de omgang met thuiswerken en huisdieren zo goed mogelijk te laten verlopen.

Sommige huisdieren doen er alles aan om in jouw omgeving te blijven. Die rusten niet voordat ze bij jou in de kamer zijn en breken anders het huis af. Het is raadzaam hier niet mee in strijd te gaan maar om een lekker mandje of kussentje neer te leggen voor de hond of kat. Dat schept waarschijnlijk meer rust dan de deur dicht laten en je de hele dag te ergeren aan je drukke huisdier aan de andere kant van die deur.

Gebruik je pauzes om ook lekker even van je huisdier te genieten, juist die momentjes zorgen er voor dat jij in de tussentijd rust hebt en je huisdier waarschijnlijk tevreden gaat liggen of slapen.

Benut ten slotte ook juist de positieve kanten van werken met jouw huisdier lekker thuis! Het kan ontzettend lekker zijn om een verfrissende wandeling te maken tussen de vergaderingen door. Dan kun je weer fris en fruitig aanschuiven voor je volgende video meeting. Lekker spelen met je kat tijdens de koffiepauze kan dit effect ook teweeg brengen.

Balans is het toverwoord, zodra jij een lekker ritme te pakken het in de combinatie thuiswerken met huisdieren kan dit echt iets zijn om naar uit te kijken!

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.