Welke maaltijdboxen zijn er in Nederland?

Inhoudsopgave

maaltijdboxen

Welke maaltijdboxen zijn er in Nederland?

Het wordt steeds populairder: Het avondeten bestellen in de vorm van maaltijdboxen. In het algemeen gaat het dan om boxen met verse ingrediënten om bijvoorbeeld 2,3 of 4 gerechten mee te maken. Meestal gaat het dan om een wekelijkse service, waarbij deze boxen aan de deur worden geleverd. Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van deze service die op een aantal punten te onderscheiden zijn. Wij geven hieronder een overzicht van enkele grote maaltijdbox bedrijven en hun onderscheidende factoren.

HelloFresh
Misschien wel de bekendste maaltijdbox van Nederland zijn die van Hello Fresh. Hierbij ontvang je elke week een aantal verse ingrediënten en uitgebreide recepten om zelf mee te kunnen koken. Een aantal basisproducten zoals olijfolie en keukenzout moet je zelf in huis halen. De focus voor HelloFresh ligt echt op gemak en toch gezond. Voor mensen met een druk leven maar die wel graag een voedzame, huisgemaakte maaltijd koken kan HelloFresh zeker uitkomst bieden.

Marley Spoon
De boxen van Marley Spoon zou je in grote lijnen kunnen vergelijken met die van Hello Fresh. Ook hier worden de boxen geleverd met verse producten met een focus op duurzaamheid. De bedoeling is dat het zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om een lekkere maaltijd te maken binnen je toch al drukke leven. Welke van de box je kiest komt voornamelijk aan op smaak. Deze twee bedrijven zijn namelijk ook tegelijkertijd de grootste van Nederland waardoor er constant van alles veranderd. Misschien zelfs leuk om beide af en toe daarom af te wisselen!

Uitgekookt.nl
Bij het bedrijf Uitgekookt hebben ze iets ander vezonnen. In plaats van ingrediënten en recepten op te sturen gaan zij nog een stapje verder. Bij deze aanbieder krijg je vers bereide, maar wel kant en klare maaltijden die alleen nog in de magnetron opgewarmd hoeven te worden. Hierdoor kun je nog veel eenvoudiger je maaltijd op tafel zetten dan bij de versboxen. Uiteraard doe je hierbij dan wel weer wat concessies op het gebied van variatie, de maaltijd moet zich immers wel lenen voor het compleet bereiden in de magnetron, hierdoor zie je ook dat het productaanbod van Uitgekookt een stuk kleiner is dan die van bijvoorbeeld Marley Spoon.

Dinnerly
De maaltijdboxen op Dinnerly.nl zijn vooral samengesteld met het oog op de prijs kwaliteitverhouding. Er wordt bij elk gerecht voorgerekend wat de kosten per portie zijn en hoe Dinnerly deze lage prijs bewerkstelligd. Ze geven hierbij aan geen concessies te doen op kwaliteit. Het is wel minder gevarieerd dan andere aanbieders. Maar voor mensen met een iets kleinere beurs die toch heel graag gebruik maken van het gemak en de voordelen van een maaltijdbox kan Dinnerly zeker de moeite waard zijn.

Bij het kiezen van de juiste maaltijdbox voor jou is het altijd verstandig je van te voren goed in te lezen. Vergeet ook zeker niet de reviews te lezen van andere klanten van deze bedrijven. Zo kun je achterhalen of zij tevreden zijn! Maak ook gebruik van de mooie introductie aanbiedingen van deze aanbieders, die zijn bijna altijd beschikbaar. Zo kun je laagdrempelig al het aanbod uitproberen en vindt je de perfecte box voor jouw wensen!

Real Reviews Nieuws

Nieuwsberichten en product reviews worden onafhankelijk geschreven door een lid van de redactie. Heb je een suggestie of aanvulling? Mail ons dan op redactie@realreviews.nl.

Inhoudsopgave

Deel dit bericht

Recente artikelen

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.