Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

De Beren

De Beren is een restaurantketen met tientallen vestigingen in Nederland. Het bedrijf is ooit ontstaan met een aantal restaurants met herkenbare namen, zoals Billy Beer en Bono Beer. Inmiddels zijn deze namen losgelaten en valt de hele keten onder de naam “de Beren”. De restaurants zijn geschikt om met het hele gezin te gaan eten. Daarnaast kun je bij de beren online eten bestellen, dit zijn andere gerechten dan die in het restaurant worden geserveerd. De keten had vroeger een aantal all you can eat concepten, deze zijn recent vervangen door verschillende concepten op de kaart. Zo kun je verschillende gerechten delen maar kun je ook kiezen voor grote stukken vlees zoals en biefstuk en zelfs een Tomahawk steak. Zowel het bestellen van eten als het reserveren van een tafel in één van de vestigingen is mogelijk via de website van de Beren. Deze kun je vinden via beren.nl.

Schrijf jij ook een review?

Ben je van plan om De Beren te bezoeken, of er wat te bestellen? Op deze pagina vind je ervaringen van anderen die jou al voor gingen. In de reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Dankzij deze informatie kun je vooraf een goede keuze maken om al dan niet naar De Beren te gaan.

Heb je al eens wat gegeten of gedronken bij De Beren? Laat dan jouw ervaring op het gebied van reserveren, service, bediening en eten achter. Zo help je andere bij het maken van hun keuze. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en betrouwbare reviews worden weergegeven.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk De Beren

De Beren

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.