Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Dinner Train

Klanten en reizigers die graag een bijzonder diner willen ervaren kunnen een reisje boeken bij de Dinner Train. Dinner Train is een trein die is omgebouwd tot rijdend restaurant en vertrekt vanaf 15 stations verdeeld over Nederland. Deze bijzondere ervaring brengt gasten tijdens het diner door het landschap van Nederland. Tickets kunnen eenvoudig worden geboekt via de website Dinnertrain.eu, ook het menu kan reeds van tevoren worden ingezien. Ook grotere groepen kunnen terecht bij de Dinner Train. Voor degene die graag een bijzonder cadeau wil geven aan een vriend, vriendin of familielid is er een cadeaukaart beschikbaar die via de webshop kan worden besteld. Dinner Train is te volgen op Tripadvisor, Instagram en Facebook, ook is er op de website een gratis nieuwsbrief beschikbaar zodat klanten op de hoogte kunnen worden gehouden van updates en kortingen.

Schrijf jij ook een review?

Weten hoe andere Dinner Train hebben ervaren, wat er goed was en hoe ze de service hebben gevonden? Sta je op het punt om te reserveren of te bestellen bij Dinner Train, Lees dan hieronder de reviews die anderen hebben achtergelaten. De reviews zijn geschreven door echte klanten en worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden, zodat er een compleet en betrouwbaar beeld ontstaat van Dinner Train.

Heb je onlangs gegeten of besteld bij Dinner Train? Help dan andere om geïnformeerd een keuze te maken. Met meer reviews kan een completer beeld worden geschetst. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  TOP
  Wat een ontzettend leuk en creatief bedacht uitje is de dinner train. Ook is alles nog eens in de puntjes verzorgd. Ik ben zo enthousiast dat ik dit gewoon nog eens wil doen, ook al weet ik nu hoe het is.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Dinner Train

Dinner Train

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.