5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Johnny's Burger

Johnny’s Burger Co is in Nederland opgericht in 2011 en inmiddels uitgegroeid tot een grote keten met 32 vestigingen waar de Hamburgers, Wraps, Hotdogs, Salades en MilkShakes worden verkocht. Ook online kunnen klanten bestellen in de webshop Johnnys.nl, de bezorging zal dan gebeuren door de fysieke locatie die het meest dicht bij de klant is. In het menu zitten vele soorten hamburgers, maar ook kindermenu’s, wraps, hotdogs, salades, bijgerechten, drinks, milkshakes en toetjes. Johnny’s Burger Co heeft naast de website ook een App beschikbaar voor Android en Apple telefoons zodat klanten daarmee eenvoudig en snel kunnen bestellen. Op Instagram, Facebook en LinkedIn is het Burgerrestaurant actief en contact kan met de gewenste vestiging worden opgenomen middels email en telefoon. De vestigingen kunnen middels de website van Johnny’s worden opgezocht.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Johnny's Burger. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Weten hoe andere Johnny's Burger hebben ervaren, wat er goed was en hoe ze de service hebben gevonden? Sta je op het punt om te reserveren of te bestellen bij Johnny's Burger, Lees dan hieronder de reviews die anderen hebben achtergelaten. De reviews zijn geschreven door echte klanten en worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden, zodat er een compleet en betrouwbaar beeld ontstaat van Johnny's Burger.

Heb je onlangs gegeten of besteld bij Johnny's Burger? Help dan andere om geïnformeerd een keuze te maken. Met meer reviews kan een completer beeld worden geschetst. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Johnny's Burger

Johnny's Burger

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.