Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Walking Dinner

Walking Dinner is een organisatie die een stadswandeling organiseert waarbij een diner verspreid over drie restaurants wordt aangeboden. Bij een Walking Dinner start je met een voorgerecht bij een restaurant,  waarna je ongeveer een wandeling van een half uurtje door de stad maakt om bij het volgende restaurant een hoofdgerecht te nuttigen. Na het hoofdgerecht wandel je opnieuw een half uurtje door de stad om bij het laatste restaurant een dessert te eten. bij zowel het voor- als hoofdgerecht een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Walking Dinner wordt aangeboden in 51 verschillende steden zowel in Nederland als in andere grotere Europese Steden.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd wat anderen vonden van hun ervaring bijWalking Dinner? Lees hieronder reviews van echte klanten die jou voorgingen. Door de gedeelde ervaringen kun je met betrouwbare informatie een keuze maken voor het juiste restaurant. Kom er bijvoorbeeld achter hoe het eten en de service van Walking Dinner is.

Heb je onlangs eten of drinken bij Walking Dinner gekocht? Heb je dat dan afgehaald, of ben je in het restaurant gaan zitten? Laat jouw ervaring, feedback en mening hieronder dan achter en help andere in het nemen van een keuze. Beveel je Walking Dinner aan, of raad je deze juist af? Alle reviews worden gecontroleerd en reviews die onwaarheden en/of valse informatie bevatten zullen worden verwijderd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Walking Dinner

Walking Dinner

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.