Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Belsimpel

Het Groningse bedrijf Belsimpel begon in 2006 als Metjelapotoponline.nl en werd in 2008 opgevolgd met Belsimpel.nl. Het bedrijf verkoopt telefoons van 21 merken en verstuurd pakketten naar 15 Europese landen. In Nederland kunnen abonnementen worden afgesloten bij acht providers. Belsimpel hanteert een ‘onafhankelijke ’methode, je kunt alle providers en mobiele telefoons vergelijken. Naast de webshop zijn er inmiddels 7 fysieke winkels in de grotere steden waar de zelfde service wordt geboden als online.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Belsimpel waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Belsimpel dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Belsimpel, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Belsimpel en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Belsimpel!

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Geweldig
  Ik ben al een tijd klant bij belsimpel en het heeft alle rompslomp rond telefoonzaken helemaal weggenomen. Ze sturen uitgebreide mails om je in iedere stap te begeleiden zodat je elke zoveel jaar weer met een verse telefoon en een verscherpt abonnement verder kunt. Top!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Belsimpel

Belsimpel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.