Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review

Mobiel.nl

Mobiel.nl, opgericht in 2000 als ‘Studentmobiel’ verandert de naam pas in 2016 naar Mobiel.nl. Er is een breed aanbod van telefoons, abonnementen met een smartphone en sim only-abonnementen. Ook bieden ze pakketten voor internet, tv en bellen voor thuis aan. Mobiel.nl gebruikt het vergelijken van mobiele providers en smartphones als startpunt. Inmiddels worden er abonnementen van acht providers aangeboden en telefoons van veertien merken. Naast online kan je ook bij de drie servicepunten in Leidschendam, Utrecht en Vlaardingen terecht.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Mobiel.nl en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Mobiel.nl? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Mobiel.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Goed
  Ik ben tevreden over het contact dat ik had met de klantenservice.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Mobiel.nl

Mobiel.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.