5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

T-Mobile

T-Mobile is één van de merken van T-Mobile Netherlands. Andere merken die hierbij horen zijn Tele2, Ben en Simpel. Het netwerk van T-Mobile is in 2021 door Umlaut verkozen tot het beste mobiele netwerk van de wereld. T-Mobile bediende in het jaar 2020 wel 6,8 miljoen mobiele klanten en 682.000 klanten voor vaste telefonie, internet en/of televisie. Het hoofdkantoor van T-Mobile in Nederland is gevestigd in Den Haag. T-Mobile biedt diensten aan op het gebied van mobiele telefonie en data, internet voor thuis en televisie. In de webshop van het bedrijf is het mogelijk om abonnementen af te sluiten voor mobiele telefonie (met en zonder telefoon), voor internet, televisie, telefonie of een pakket bestaande uit de eerdergenoemde diensten. Ook zijn er losse telefoons verkrijgbaar in de webshop van T-Mobile. T-Mobile heeft een webshop voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. De klantenservice van T-Mobile is beschikbar via de chat op de website, maar is ook telefonisch bereikbaar of via de online community van T-Mobile.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met T-Mobile. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij T-Mobile? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een goede keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere klanten van T-Mobile. Een product gekocht of abonnement afgesloten? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten, of de prijs kwaliteitverhouding. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij T-Mobile een aankoop gedaan of dienst afgenomen? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Waren er verborgen kosten of was alles juist zeer transparant? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Ook als u juist een opzegging of annulering heeft gedaan bij T-Mobile is het zeer nuttig deze ervaring te delen. De goede of juist minder goede afwikkeling hiervan is voor veel klanten erg belangrijk!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van T-Mobile

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij T-Mobile.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.