5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tele2

Tele2 is een bekend Nederlands bedrijf op het gebied van mobiele telefonie, en internet, TV en bellen voor thuis. Het bedrijf is in het jaar 2019 gefuseerd met een andere bekende grote speler op de Nederlandse markt T-Mobile. In de webshop van Tele2 kun je onder meer terecht voor het afsluiten van een mobiel abonnement, maar ook voor mobiele telefoons, voor het aanschaffen van een SIM-kaart en meer. Ook voor thuis biedt Tele2 producten aan, zoals abonnementen op het gebied van internet, televisie en telefonie, zowel los als in gezamenlijke pakketten. Je kunt zowel als particulier en als zakelijke klant terecht bij het bedrijf. Buiten de eigen webshop vind je op de website van Tele2.nl ook een blog met tal van tips en tricks rondom tech, trends, apps, slim telefoongebruik, fotografiewedstrijden en meer. Ook heeft Tele2.nl een eigen forum waarop het bedrijf met haar klanten in gesprek gaat en informatie deelt over eventuele verbeteringen en aanpassingen van haar goederen en diensten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tele2. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Tele2? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een goede keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere klanten van Tele2. Een product gekocht of abonnement afgesloten? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten, of de prijs kwaliteitverhouding. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Tele2 een aankoop gedaan of dienst afgenomen? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Waren er verborgen kosten of was alles juist zeer transparant? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Ook als u juist een opzegging of annulering heeft gedaan bij Tele2 is het zeer nuttig deze ervaring te delen. De goede of juist minder goede afwikkeling hiervan is voor veel klanten erg belangrijk!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tele2

Tele2

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.