Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een verzekeraar met in het aanbod een Reisverzekering, Pechhulp en een Fietsverzekering. Van deze verzekeringen zijn verschillende vormen beschikbaar zodat voor iedereen de best passende verzekering kan worden aangeschaft. Via het kopje Service & Contact kunnen klanten direct Contact opnemen, Schade melden, een Wijziging doorgeven of antwoord krijgen op een veelgestelde vraag. Op de website van Allianz staat veel informatie voor mensen die zich graag inlezen in het aanbod, daarna kan eenvoudig een verzekering online worden afgesloten. Voor overige vragen en advies kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via de live-chat, de telefoon en het contactformulier.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Allianz Global Assistance, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Allianz Global Assistance, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Allianz Global Assistance dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Allianz Global Assistance is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.