5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Afhandeling schade
  Wij hebben onlangs een schade geclaimd bij Allianz i.v.m. met annuleren Hotel en B & B. Wij hebben bij Allianz een doorlopende reis en annuleringsverzekering.
  Onze dochter werd voor een spoedoperatie opgeroepen vlak voor dat wij een fietsvakantie zouden gaan maken in Zeeland. De annuleringstijd was op dat moment voorbij voor de beide accommodaties.
  Allianz ingeschakeld op zaterdag en maandags kregen wij al een bericht dat de gemaakte kosten werden vergoed en 8 werkdagen stond het bedrag op onze rekening.
  Top dat is nog eens snel handelen.
  Bedankt Allianz voor de snelle afhandeling en bevelen jullie aan bij al onze familie, vrienden en kennissen.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een verzekeraar met in het aanbod een Reisverzekering, Pechhulp en een Fietsverzekering. Van deze verzekeringen zijn verschillende vormen beschikbaar zodat voor iedereen de best passende verzekering kan worden aangeschaft. Via het kopje Service & Contact kunnen klanten direct Contact opnemen, Schade melden, een Wijziging doorgeven of antwoord krijgen op een veelgestelde vraag. Op de website van Allianz staat veel informatie voor mensen die zich graag inlezen in het aanbod, daarna kan eenvoudig een verzekering online worden afgesloten. Voor overige vragen en advies kan er contact worden opgenomen met de klantenservice via de live-chat, de telefoon en het contactformulier.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Allianz Global Assistance. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Allianz Global Assistance, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Allianz Global Assistance, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Allianz Global Assistance dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Allianz Global Assistance is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.