Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Deck

Deck is een verzekeraar die zich richt op mensen die alleen willen verzekeren wat ze zelf niet kunnen dragen, op die manier wordt er slechts premie betaald voor verzekerde zaken die echt verzekerd moeten zijn. Deck is onafhankelijk en brengt verzekeringen onder bij diverse grote bedrijven, zoals A.S.R, Nationale Nederlanden, Rhion en Unigarant. Een premie kan eenvoudig via de website Deck.nl worden brekend zodat klanten weten waar ze aan toe zijn. Schade kan via de website worden gemeld en alle verzekeringen en gegeven van klanten kunnen in de eigen accounts worden beheerd. Om contact op te nemen met Deck kunnen mensen Bellen, Mailen, Chatten of een Terugbelverzoek indienen. Bekijk verdere details van de verzekeringen op de website van Deck.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Deck en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van Deck laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van Deck? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Deck door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Deck

Deck

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.