Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

VinkVink

VinkVink is een moderne verzekeraar die zoveel mogelijk van hun dienstverlening online en digitaal verricht. Op die manier willen ze de rompslomp tot een minimum beperken en de prijzen zo scherp mogelijk houden. Momenteel biedt VinkVink alleen een zorgverzekering aan, met een zo scherp mogelijke premie en een zo breed mogelijke dekking. Het bedrijf heeft veel aandacht besteed aan het begrijpelijk vermelden van de polis, zonder alle uitgebreide juridische teksten en kleine lettertjes. Zo weet je als klant snel en precies waarvoor je nu verzekerd bent en tegen welke prijs. De prijs voor de basisverzekering kun je direct zien op de homepage van de website. Daarnaast kun je aanvullende modules afsluiten zoals een buitenland verzekering of een tandartsverzekering.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij VinkVink, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van VinkVink, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij VinkVink dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar VinkVink is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk VinkVink

VinkVink

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.