Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Anderzorg

Via Anderzorg kun je verschillende zorgverzekeringen afsluiten, waarbij de premie zo scherp mogelijk gehouden wordt. Naast de basis zorgverzekering kun je ook zeer veel aanvullende modules afsluiten. Ook kun je bij Anderzorg terecht voor uiteenlopende reisverzekeringen zodat je zonder stress op reis kunt, wetende dat er bij problemen teruggevallen kan worden op de service van Anderzorg. Een onderscheidende factor van de verzekeraar is dat ze een uitgebreide app voor de mobiele telefoon hebben ontwikkeld waarmee je vrijwel alles kunt regelen, van declaraties tot zaken over betalingen of facturen. Je kunt veel informatie vinden via de website en hier kun je ook en medewerker spreken, bijvoorbeeld via de live chat. Je kunt altijd direct inzichtelijk krijgen hoeveel van je eigen risico je al hebt verbruikt.

Schrijf jij ook een review?

Is Anderzorg een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met Anderzorg laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over Anderzorg. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Anderzorg

Anderzorg

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.