5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Professioneel en eenvoudig
  Alles was snel en makkelijk geregeld, aanrader tot zo ver!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Friesland

De Friesland is een verzekeraar en is onderdeel van Achmea. Via de website van DeFriesland is het mogelijk om snel een premie te berekenen met de calculator. Klanten kunnen via de website onder andere een zorgverzekering of een reisverzekering afsluiten. Verder wordt er informatie op de website getoond omtrent vergoedingen en de Zorgwijzer om klanten op weg te helpen. Naast de website heeft De Friesland een App beschikbaar voor mobiele apparaten waar een eigen portal kan worden gevonden met alle persoonlijke details en gegevens van klanten en de afgesloten verzekeringen. Al 550.000 klanten zijn reeds aangesloten bij De Friesland, en op Independer wordt de aanbieder gemiddeld beoordeeld met een 8,1 uit 10 in 2021.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Friesland. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van De Friesland en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van De Friesland laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van De Friesland? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over De Friesland door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Friesland

De Friesland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.