Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Lemonade

Lemonade is een verzekeringsmaatschappij die zelfs zegt volledig anders te zijn dan andere verzekeringsmaatschappijen. Het hoofddoel van Lemonade is om gebruikers een fenomenale ervaring te kunnen bieden. Bij deze verzekeringsmaatschappij wordt er hard gewerkt aan een correcte balans tussen winst maken en hun idealen nastreven, daarom wordt ongebruikt crediet gedoneerd aan goede doelen die de klanten voor het kiezen hebben. Lemonade is transparant zodat klanten precies weten waar ze voor betalen en wat er gebeurt. Op de website van Lemonade kun je contact opnemen voor alle vragen en hulp omtrent de verzekeringsmaatschappij en haar diensten. Er staat voor de geïnteresseerden ook een blog online, vrij te lezen voor alle bezoekers van de website. De prijzen staan online en zijn aan te vragen door eerst enkele gegevens in te vullen van jezelf. Bekijk de ins en out zelf op de website van Lemonade, de verzekeraar van de 21e eeuw.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Lemonade, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Lemonade, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Lemonade dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Lemonade is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Fantastische service
  Met grote voorsprong is dit de beste ervaring die ik ook gehad heb bij een verzekeringsmaatschappij. Het is namelijk normaliter altijd een moeilijke zaak als er uitgekeerd moet worden, dan gaan maatschappijen in discussie en voel je je een dief, dat is bij Lemonade helemaal niet het geval, ze behandelen je vriendelijk en beide partijen kunnen eerlijk en helder zijn tegen elkaar. Ik ga hier nooit meer weg!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Lemonade

lemonade

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.