4.6/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.2/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  10
  Kingpolis is top
  Kingpolis is een prima fietsverzekering.
  Nette en snelle klantenservice die je serieus nemen.
  Cissy van de afdeling schade is echt fantastisch. Ze heeft me enorm goed en snel geholpen.
  Dank jullie wel Kingpolis.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Kingpolis is betrouwbaar in dienstverlening
  Verzekeraars kunnen blijkbaar ook goed werken. Zeer vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen met mijn vragen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Goede verzekeraar
  Wij zijn dealer en gebruiken king polis voor onze verzekeringen. Deze bevalt veel beter dan een bepaalde concurrent dus ik wil ze via deze weg aanraden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Goede fietsverzekering
  Het is verstandig je elektrische fiets goed te verzekeren heb ik gemerkt, ik heb zeer goede ervaring met Kingpolis.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Fijn geholpen
  Ik ben fijn geholpen met een nieuwe verzekering, alles was zo voor elkaar en voelt allemaal goed en betrouwbaar aan. Nog geen ervaring met het aanspreken van de verzekering, maar dat zit helemaal in orde.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kingpolis

Kingpolis is de fietsverzekering die je af kunt sluiten bij jouw fiets. Bij diefstal of schade kan er namelijk veel vergoed worden indien je een goede dekking hebt. Daarbij is het bedrijf al vijf keer op rij de beste verzekering. Je kunt daarom profiteren van hoogwaardige kwaliteit en een goede dienstverlening. Het bedrijf is tot de beste benoemd doordat er een uitkering gegeven kan worden tot vijf jaar na de aankoop. Hiervoor wordt de nieuwwaarde vergoedt. Bij de eerste drie jaar kan zelfs geprofiteerd worden van de prijsstijgingen van de fietsen. Kingpolis heeft daarbij verschillende verzekeringen in het assortiment opgenomen. Deze verzekeringen kunnen zowel voor nieuwe als tweedehands fietsen. Er wordt altijd een goede service geleverd op basis van jouw dekking en je kunt snel terecht met jouw vragen. Daarbij is de verzekering zelf af te sluiten via de website. Je bent hierdoor van alle gemakken voorzien en weet dat jouw fiets in goede handen is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kingpolis. De beoordeling van 9.2/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.6 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Kingpolis en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van Kingpolis laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van Kingpolis? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Kingpolis door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Kingpolis

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Kingpolis.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.