Gemiddelde beoordeling:
2
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
2
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
2
10
1Review

De Goudse

De Goudse is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij welke in 1924 is opgericht in Gouda. Er wordt met name op zakelijke verzekeringnemers gefocust in het MKB segment maar ook worden er verzekeringen aangeboden voor particulieren op het gebied van Woning & Gezin , Vervoer en Toekomst. De Goudse werkt met onafhankelijke adviseurs, die de verzekeringen voor hen verkopen.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van De Goudse en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van De Goudse laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van De Goudse? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over De Goudse door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Matig contact
  Innen lukt elke maand maar als je contact zoekt gaat dat bijzonder moeizaam.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk De Goudse

De Goudse

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.