2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  App werkt steeds niet
  De app blijft maar weigeren en werkt gewoon niet goed. Juist de reden om jaah te gaan gebruiken blijkt niet goed te werken, heel jammer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Jaaah

Jaaah Is een zorgverzekering onder de vlag van het ONVZ. Je kunt bij Jaaah een natura basisverzekering afsluiten en deze aanvullen met jaaah fysio en tand. Ook bieden ze kortingen bij het verhogen van het eigen risico. Jaaah gebruikt een app voor het regelen van de zorgtaken en biedt een gratis tandongevallen verzekering.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Jaaah. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Jaaah, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Jaaah, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Jaaah dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Jaaah is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Jaaah

Jaaah

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.