5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

FLKS

FLKS is een bedrijf dat jongeren op een betaalbare manier toegang geeft tot gezondheidszorg. Hun online platform, FLKS, biedt een basisverzekering en aanvullende verzekeringen aan. De basisverzekering dekt de basiszorg die nodig is voor een gezond leven. Deze basisverzekering heeft een lage premie, zodat mensen met een beperkt budget er toch gebruik van kunnen maken. Daarnaast biedt FLKS ook aanvullende verzekeringen aan, waarmee je extra zorg krijgt bovenop de basisverzekering. FLKS heeft ook een aantal samenwerkingen met andere bedrijven. Zo hebben ze een samenwerking met Knaek, waarmee jongeren korting krijgen bij bepaalde bedrijven. Daarnaast hebben ze ook een samenwerking met de Cultuurapp, waarmee je korting krijgt op verschillende culturele activiteiten. Al met al biedt FLKS een betaalbare manier om toegang te krijgen tot gezondheidszorg voor jongeren. Met hun basisverzekering en aanvullende verzekeringen bieden ze een lage premie en een aantal samenwerkingen voor extra voordelen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met FLKS. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van FLKS en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van FLKS laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van FLKS? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over FLKS door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van FLKS

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij FLKS.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.