Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Menzis

Menzis is een bekende Nederlandse zorgverzekeraar met een uitgebreide website en app voor je telefoon. De dienstverlening wordt op deze manier zo laagdrempelig en toegankelijke mogelijk gemaakt. Zo kun je direct online declaraties indienen of bijvoorbeeld je rekeningen en vergoedingen bekijken. Ook kun je direct via de site van Menzis alle aangesloten zorgaanbieders bekijken zodat je precies weet waar je terecht kunt met welke kwaal of klacht. De klantenservice van Menzis is goed bereikbaar, bijvoorbeeld via de live chat, om te helpen met uiteenlopende vragen of kwesties. In de app van je telefoon kun je op ieder moment actueel bekijken hoeveel eigen risico je nog over hebt. Op die manier kun je je zorgkosten ideaal verdelen en zorgen dat je het meeste uit je zorgverzekering haalt.

Schrijf jij ook een review?

Is Menzis een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met Menzis laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over Menzis. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Menzis

Menzis

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.