Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

ONVZ

ONVZ is een eersteklas zorgverzekering die in 1933 is opgericht in houten. Inmiddels heeft het verzekeringsbedrijf meer dan 400 werknemers en 440000 verzekerde klanten. Klanten die opzoek zijn naar een zorgverzekering kunnen via de website van ONVZ.nl een premie berekenen alvorens een verzekering af te sluiten. Via de website kan er eenvoudig en snel antwoord worden gevonden op de meeste vragen, daarnaast is de helpdesk bereikbaar via telefoon, email en chat. De zorgsoorten die kunnen worden gevonden bij ONVZ zijn: Fysiotherapie, GGZ, mondzorg, Farmacie, Verpleging en en nog veel meer. Bekijk de website van ONVZ.nl voor alle informatie over de zorgverzekering.

Schrijf jij ook een review?

Is ONVZ een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met ONVZ laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over ONVZ. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk ONVZ

ONVZ

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.