5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Yezzer

Yezzer is een bedrijf dat als tussenpersoon fungeert tussen ondernemers en verzekeringen. Yezzer.nl geeft aan dat ze zaken doen met alle verzekeraars en daardoor ondernemers precies de goede verzekeringen kunnen bieden en daarnaast gebruik kunnen maken van collectiviteitskortingen. Ook streeft Yezzer ernaar om alles zo helder mogelijk te maken voor de klanten. Enkele bekende partners waar Yezzer mee samenwerkt zijn Allianz, De Goudse, Klaverblad, Movir, AEGON, De Nederlandse Verzekeringsmaatschappij en nog veel meer. Contact met de klantenservice voor hulp en advies kan eenvoudig via de website van Yezzer.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Yezzer. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Yezzer, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Yezzer, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Yezzer dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Yezzer is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Yezzer

Yezzer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.