5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede verzekering
  Deze verzekering is eenvoudig af te sluiten, heel flexibel en volgens mij ook nog voordelig. Verder heb ik er geen omkijken naar, dat is natuurlijk ook belangrijk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een verzekeraar die gespecialiseerd is in zorgverzekeringen. Op de website kunnen verschillende polissen van basisverzekeringen worden vergelijken en kunnen ook aanvullende verzekeringen worden afgesloten. op de website is alle informatie te vinden omtrent de zorgverzekering en de voorwaarden, maar er kan natuurlijk ook contact worden opgenomen met de helpdesk via telefoonnummer 071 – 582 58 25, via het contactformulier op de website en via een bezoek aan één van de fysieke locaties. Inloggen en het account bij Zorg en Zeker is beveiligd middels DigiD, daar kan eenvoudig mee worden ingelogd op de website.

Voor het aanvragen van een verzekering kan de website van Zorg en Zekerheid worden geraadpleegd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zorg en Zekerheid. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Is Zorg en Zekerheid een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met Zorg en Zekerheid laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over Zorg en Zekerheid. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.