3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  De internationale is waardeloos
  Ik kan iedereen afraden je bij de Internationale te verzekeren, dit is een zeer schimmig bedrijf ! Ik heb een doorlopende reisverzekering bij hun afgesloten en heb daar heel erg spijt van. Ik heb een ongeluk gehad in het buitenland en kwam in onvoorziene kosten te zitten. Na contact met de hulplijn ben ik naar huis moeten vliegen, ik moest extra kosten maken voor verblijf en een vliegticket. Normaal gesproken ben je hier verzekerd voor, maar ondanks dat het in de polis staat ben je dat dus niet ! Ik heb 3 maanden op een antwoord gewacht en kreeg niets toegestuurd, zelf druk erachter zetten kreeg ik een half antwoord ! Ik raad iedereen aan om een klacht in te dienen bij het KIFID ! Dit is echt een waardeloos bedrijf !
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Snel en betrouwbaar
  Binnen enkele minuten mijn reisverzekering aangevraagd, niks op aan te merken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Internationale

De Internationale is een verzekeraar en biedt op de website een Reisverzekering aan en een Rechtsbijstand Pakket. De reisverzekering komt er in twee mogelijkheden, namelijk kortlopend en langlopend. Het aanvragen van een verzekering is eenvoudig te regelen via de website en contact voor vragen en advies kan worden opgenomen via E-mailadres service@deinternationale.nl. Het kantoor van De Internationale is te vinden in Hoorn en het telefoonnummer is 0512-369085. De Internationale werkt nauw samen met enkele grote partners, dat zijn de Van Kampen Groep B.V., SOS International BV, Anker Insurance Company NV en NV Verzekeringen-Maatschappij Bovemij (Bovag). Via de website van De Internationale is het ook mogelijk om een auto te huren via EasyTerra. Bekijk de website van De Internationale voor meer informatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Internationale. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Is De Internationale een verzekeraar voor jou? Wat zijn ervaringen van anderen? Lees hieronder reviews en krijg een duidelijker beeld. Heb je al ervaringen opgedaan met De Internationale laat dan hieronder jouw feedback en opmerkingen achter zodat er meer informatie beschikbaar komt. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Wil je weten hoe anderen, die gebruik maakten van deze verzekering, dit hebben ervaren? Lees dan hieronder de reviews en krijg hulp bij het vormen van een goed beeld over De Internationale. Met het lezen van de reviews van andere gebruikers kun je vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Internationale

De Internationale

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.