4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Prima ervaring
  Heel goed bevallen. Ik ben via Independer bij Salland uitgekomen voor mijn verzekering en ben er zeer over te spreken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Fijne zorgverzekering
  Zaken worden snel en adequaat afgehandeld, dat is prettig want vaak heb je het al druk genoeg, daarom een goede beoordeling van mij
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Salland

Salland is een aanbieder van zorgverzekeringen en aanverwante diensten. Op de website kunnen klanten een premie berekenen en advies vragen. Bij Salland kunnen klanten terecht voor Basisverzekeringen en ook aanvullende verzekeringen. Middels de blog, de nieuwsbrief en diverse informatieve artikelen kunnen klanten op weg worden geholpen, daarnaast is ook de klantenservice van Salland bereikbaar via Telefoon, Whatsapp en het contactformulier. Via het account dat men op Salland kan hebben zijn bijna alle zaken zelf te regelen. Salland en Zorgdirect wordt beoordeeld met een 8 uit 10 in 2022, dit is op basis van ervaringen van klanten die worden verzameld bij Independer. Bekijk de website van Salland voor meer informatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Salland. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Salland en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van Salland laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van Salland? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Salland door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Salland

Salland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.