2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 3.9/10
(15 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 15
 1. Beoordeling:

  6
  Beoordeling
  Op 6 februari hebben Willem en Harry de op maat gemaakte achterwand voor onze overkapping kundig gemonteerd. Na de teleurstelling dat de originele achterwand er niet meer was, zijn we blij met deze op maat gemaakte achterwand van hetzelfde materiaal.
  Jammer blijft toch dat ons gekochte volledige pakket (tuinhuis met overkapping incl. achterwand) na opslag niet meer volledige bleek te zijn. De achterwand was tijdens de opslag verkocht aan een andere klant.
  Dit is in onze ogen een verkeerd besluit van Fonteyn.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  slechte afwerking
  Fonteyn bouwt een schuur die lekt en een carport, die niet vast aan de grond zit. Dat vertellen ze tevoren niet, “Als u een deugdelijke afwerking wilt hebben, moet u dat maar zelf en op eigen kosten doen.” Eventuele correspondentie handelen zij zeer onvriendelijk af, want alles is toch al betaald. De klant is machteloos. Fonteyn is een winkel, waar je nooit naar terug gaat.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Dakbedekking tuinhuis niet geschikt
  Tuinhuisje platdak met vijverfolie dakbedekking gekocht. Dak lekt. Erkende dakdekker geeft aan dat vijverfolie niet bedoeld en geschikt is voor dakbedekking. Dakconstructie is ook niet goed. Afvoerpijpen liggen hoger dan het dak. Daardoor kan het water niet weg en zakt het dak door. Al met al slecht ontwerp. Behoorlijke kat in de zak gekocht.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Geen contact mogelijk bij vragen
  Vorige week jacuzzi geleverd gekregen . Diverse keren gebeld met vragen en mail verzonden , nul response ! Na lang wachten aan de telefoon 2 x te horen gekregen dat er niemand bereikbaar is . Geen mail of reactie ontvangen , bizar hoe een dergelijk bedrijf met zijn klanten omgaat . Spijt hier zaken te hebben gedaan .
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Panorama Schuifwand
  Als je het leuk vindt om via een advocaat een bestelling te krijgen? Dan zit je bij Fonteyn aan het juiste adres!
  Wat een waardeloze zaak! In juli een panorama schuifwand besteld. Nee uiterlijk 6 weken zou het duren.

  Ontelbare keren gebeld (eindeloos in de wacht gestaan) ben je eindelijk aan de beurt dan is uiteraard niemand beschikbaar. Terugbellen bij Fonteyn kennen ze niet en reageren op mails al helemaal niet!

  Uiteindelijk via een advocaat is het gelukt, maar dan ook nog 2x hun afspraken niet nakomen.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Contact
  Contact met Firma Fonteijn is werkelijk zeer slecht, vorige week kapotte jacuzzi geleverd met verkeerde cover. Gemaild gebeld en worden terug gebeld not.
  Het bedrijf ziet er mooi uit en verkoop gaat ook nog goed, tot dat er wat niet klopt geven ze onbehoorlijk antwoord en bellen niet terug voor oplossing
  Geef jullie nog paar dagen anders gaan we het anders oplossen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Gewoon niet leveren geen feedback
  Wat een slecht bedrijf. In januari een blokhut besteld en aanbetaald. Daarna… niets… We hebben denk ik wel 20 x gebeld en er werd gezegd ” over twee a drie weken” .. 8 maanden lang volhouden.
  Geen enkele vorm van feedback geven of status van de bestelling. Kortom .. éénrichtingsverkeer vanaf de aanbetaling.
  Uiteindelijk van ellende maar geannuleerd.
  Wij gaan hier uiteraard nooit meer iets bestellen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  10
  Super klantvriendelijk bedrijf met een Top service
  We hebben er 9 jaar geleden naar alle tevredenheid blokhut 300x200Julia gekocht en had wat problemen met hout rot bij 1 raampje van de deur .
  heb een @ mail en foto’s er van gestuurd.
  En kreeg kosteloos twee complete glas latten frames opgestuurd, nu kan ik het zo vervangen .
  echt een super toffe service, na zoveel jaar nog.

  Daar wordt je echt blij van, dit bedrijf is super klantvriendelijk.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  slechte bedrijf wat ik mijn heeeeeele leven ben tegen gekomen
  voor 2600 . euro stoelen plus tafel gekocht waar wij zelf !!!!! hebben moeten bellen , daar er maar niet geleverd werd .
  na veel touwtrekken zou het geleverd worden of wij het geld over wilde maken , gezien de omvang van het bedrijf denk je dat zit wel goed !!!! Maar dat zegt helemaal niets !
  de ellende begint we gaan bellen wat denk je wat 47 !!!!! minuten voor wij aan de beurt zijn .
  de spullen zijn niet gebracht wat nu . een de transporteur heeft iets niet goed gedaan komt morgen ,oke
  morgen een dag later weer niets , effe bellen wat denk je wat 8 wachtende voor mij naar 51 !!!!!!! minuten in de wacht te hebben gestaan krijg ik een dame aan de lijn U tafel blad is er niet en wij weten ook niet wanneer hij wel komt !!
  wil je vragen of Don (verkoper ) mij even terug kan bellen het blijft stil heel stil
  IK krijg thuis ruzie met mijn vrouw omdat deze mensen hun afspraken niet nakomen !!! jij altijd met je vertrouwen in mensen zegt ze . waarop ik zeg BER KOMT GOED !! MAAR ZIJ HEEFT GELIJKT HET KOMT NIET GOED !!!!
  Ga maar weer eens bellen wat denk je wat er zijn nog 5 wachtende voor U 42 minuten verder vraag ik of Don (verkoper er is ) het is maandag en Don is vrij !!!!!
  IK wordt het zat en vraag iemand van de directie is er ook niet iemand van de administratie die beslissing bevoegd is .
  Ik doe mij verhaal en zegt dat ze het geld moeten terug storten , ze zou mij een bewijs sturen U voelt hem al aankomen , geen bewijs van overmaken op onze bankrekening !!!
  dag later weer de stoute schoenen aan getrokken even bellen dacht je 33 minuten , heb ze aan de lijn gehad heb mijn helaas niet kunnen in houden , was in staat om daar heen te rijden en net zolang stennis te maken tot het geregeld was . maar daar ik zelf ook een onderneming heb en de eerste klant van 46 jaar geleden nog steeds mijn eerste klant is en zal blijven heb ik daar geen tijd voor en dat maar niet gedaan !!!
  dag later staat er 1600 euro op mijn rekening dat is 1000.– euro te weinig !!!!! ga strak met mij advocaat bellen daar ik geen energie meer heb om tijdens mij werk 45 minuten in de wacht et staan , Heb van meerdere klant gehoord dat ze dit expres zo ingeregeld hebben ( schande )
  ben zelf ook wel naïef geweest had eerst even op deze site moeten kijken was mij een hoop ellende bespaart gebleven peter Verkerk Autoschade Boll Bunnik bv 0622424275
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Ontzettend slecht bedrijf in service!!
  Leuk bedrijf! Leuke collega’s met een mooie babbel. Maar zodra je stukken hebt aan je dure spullen. Oh maar! Ze hebben je geld en je zoekt het maar uit!

  Van alles beloven al 2 weken lang. Met spoed zouden we terug gebeld worden. Nou ik wacht nog steeds op een telefoontje en heb nog steeds een kapotte jacuzzi.

  Ik raad je aan er niks maar dan ook niks te kopen!!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Wat een schitterende zaak
  Echt een schitterende zaak, prachtige showroom. Niet normaal hoe groot. Echt een dagje weg. Enkele artikelen aangeschaft en die waren prima. Ik zou iedereen aanraden hier in ieder geval een keer heen te gaan, je raakt niet uitgekeken.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  8
  Aanschaf gasbbq
  Op 25 mei 2022 de zaak bezocht. Wat een enorm assortiment! Direct aangesproken door vriendelijke dames. We wilden graag eerst zelf rondkijken. Er staan veel bbq’s! Uiteindelijk een keus gemaakt en werden we verder vriendelijk geholpen door Bianca. We konden de bbq direct meenemen (werd voor ons in de auto gezet) met bovendien een mooi boeket bloemen en een fles met bubbels.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Slecht bedrijf
  Leveren niet, niet op beloofde dagen, verschuilen zich achter transporteur, niet bereikbaar, bellen niet terug maar wel je geld innen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  foute rekening
  volgens Fonteyn is 299,- min 60,- 239,- plus verzend kosten 299,- ,maar verzendkosten zijn niet van toepassing(zelf opgehaald pakket) dus dat wordt 239,-. Nee zegt Fonteyn u moet toch 299,- betalen. Weigert het geld terug te betalen.!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  4
  Overkapping
  Mooi overkapping op maat gekocht en geplaatst.
  N
  Binnen 1 jaar laten de rubbers bij glas los.
  Zouden vervangen door andere.
  Helaas nog niet opgelost.
  al vele keren gebeld en gemaild.
  Dan krijgen we te horen:
  We geven het door aan de service afdeling…. Dan houd het contact op.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fonteyn

Fonteyn is een webshop van de Fonteyn Outdoor Living Mall in Uddel. Het assortiment van Fonteyn spitst zich toe op zeven specialiteiten: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. Het warenhuis heeft een winkeloppervlakte van 35000 m2. Fonteyn is opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot een begrip in de ruime omgeving.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fonteyn. De beoordeling van 3.9/10 is gebaseerd op 15 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.95 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Fonteyn? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Fonteyn? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Fonteyn in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Fonteyn en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fonteyn

Fonteyn

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.