5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

JustEat

JustEat was als maaltijdbezorger in de Benelux actief, in 2016 zijn deze activiteiten echter overgenomen door Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl. Het bedrijf fungeert als bezorgdienst voor maaltijden van restaurants die geen eigen bezorgdienst hebben. Het bedrijf is actief in elf Europese landen en krijgt per bezorgde maaltijd een vergoeding van ongeveer dertien procent van de bestelwaarde.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met JustEat. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen over JustEat of ervaringen van anderen lezen? Van plan om naar het restaurant te gaan of om online eten te bestellen? Eerlijke en onafhankelijke reviews helpen bij het al dan niet te kiezen voor een bepaald restaurant, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de juiste keuzes worden gemaakt.

Heb je laatst JustEat nog bezocht, heb je er gegeten of heb je een bestelling thuis laten bezorgen? Deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering, van service tot de kwaliteit van het eten. Ook als u gebruik hebt gemaakt van een coupon, kortingscode of actie lezen anderen graag u dat is bevallen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Lees hier onafhankelijke beoordelingen van klanten over JustEat! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en bepaal zo of het ook voor u de juiste keuze is.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk JustEat

JustEat

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.