1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Slecht echt heel slecht
  Annuleert bestelling 10 min voor bezorging met een half gebakken smoes!!! Echt heel slecht dit en dan een voucher willen geven van 20% terwijl ik gewoon direct me geld wil, ik betaal ook niet pas na dat ik eten heb gehad en het een prima maaltijd vind!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  ik moest het na anderhalf uur zelf ophalen
  Ik bestel om tien voor7. eten zou er om 1945 zijn. Om 2015 zie ik dat het er nu pas 2045 zal zijn. Ik fiets zelf naar het restaurant,ben daar om 2025 waar de bestelling vanuit thuisbezorgd net vijf minuten binnen is.Ik moet dus extra betalen voor het eten,extra voor de bezorging om het uiteindelijk zelf te moeten halen
  Ik krijg de volgende reactie”Bedankt voor je bericht omtrent je vertraagde bestelling bij McDonald’s Amsterdamse Poort.
  Allereerst onze excuses voor de late reactie omtrent jouw melding. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat je bestelling later geleverd zou worden dan dat je wilde waardoor je ervoor gekozen hebt om de bestelling zelf af te gaan halen. Je geeft aan dat je rond 20:25 bij de McDonald’s Amsterdamse Poort was. Daarentegen heb je ons om 20:44 gemaild, terwijl onze bezorger om 20:31 al richting het restaurant is gereden. Het is voor ons dan ook helaas niet mogelijk om de bezorgkosten terug te storten.’
  Even op volgorde.- de bestelling zou later worden geleverd dan zij hadden aangeven. Niks te maken met wat ik wilde
  – ik heb gekozen om het zelf te halen,omdat de aflever tijd bleef veranderen
  – ik trof de bezorger bij de McDonalds. Hij was er net omdat hij ook net pas de bestelling had door gekregen. Maw een half uur nadat het bezorgd had moeten worden,kreeg hij hem pas binnen
  – om 20:44 was ik weer thuis,met m’n bestelling. Wanneer hadden ze dan voorgesteld dat ik zou mailen? Het kost blijkbaar vier dagen om te reageren dus vtv mailen was net zo nutteloos als achteraf.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is de Nederlandse merknaam van Just Eat Takeaway. Het bedrijf is opgericht in 2000 in Utrecht. Het bedrijf fungeert als bezorgdienst voor maaltijden van restaurants die geen eigen bezorgdienst hebben. Het bedrijf is actief in elf Europese landen en krijgt per bezorgde maaltijd een vergoeding van ongeveer dertien procent van de bestelwaarde.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Thuisbezorgd.nl. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen over Thuisbezorgd.nl of ervaringen van anderen lezen? Van plan om naar het restaurant te gaan of om online eten te bestellen? Eerlijke en onafhankelijke reviews helpen bij het al dan niet te kiezen voor een bepaald restaurant, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de juiste keuzes worden gemaakt.

Heb je laatst Thuisbezorgd.nl nog bezocht, heb je er gegeten of heb je een bestelling thuis laten bezorgen? Deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering, van service tot de kwaliteit van het eten. Ook als u gebruik hebt gemaakt van een coupon, kortingscode of actie lezen anderen graag u dat is bevallen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Lees hier onafhankelijke beoordelingen van klanten over Thuisbezorgd.nl! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en bepaal zo of het ook voor u de juiste keuze is.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Thuisbezorgd.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Thuisbezorgd.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.